Bomuldsgarn

Bomuldsgarn er en af de mest populære og mest praktiske garnvarianter på markedet netop nu – og det er der mange grunde til. Her hos Strikkegarn.eu finder du gode tilbud på bomuldsgarn både som multifarvede og ensfarvede, der både kan anvendes til strik og hækling.

Vores lækre bomuldsgarn med 100 % bomulds eller som blandingsvariant med akryl og uld. Mulighederne for blandinger er uendelige, hvilken du skal vælge afhænger af, hvad du ønsker at lave. Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor, og læg din garnbestilling allerede i dag.

Få billigt flerfarvede og ensfarvede bomuldsgarn her

Bomuldsgarn kan bruges til stort set alt – beklædning til vinterbrug samt mere luftige kreationer til sommer. Du kan derfor med fordel lave opskrifter til både babyer, børn og voksne, der med garn i 100 % bomuld vil føles blødt huden og være behagelig at iføre sig. Det er særligt godt alternativ, hvis du har følsom hud.

Det er vigtigt, at når du vælger at gå med bomuldsgarn, at du behandler det ordentligt, hvis du ønsker at nyde godt at dens lækre egenskaber. Jo bedre, du passer på det, jo længere holder din bomuldskreation.

Det første, du skal sikre dig, er at følge de oplyste vaskeanbefalinger, da dette kan være utrolig slidende, hvis ikke det bliver gjort. Og her er der stor forskel, hvorvidt du har 100 % bomuldsgarn eller bomuld blandet med en anden kvalitet. For at forlænge bomuldsgarnets pæne udseende og gode egenskab anbefaler vi, at du også føle den anbefalede strikkefast samt de anbefalede strikke- og hæklepinde.

Køb dit garn her hos Strikkegarn.eu

Hos Strikkegarn.eu er du altid garanteret gode priser på vores garn, hvor vi selvfølgelig ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig for alle vores produktsortimenter herunder bomuldsgarn, uldgarn og akrylgarn.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål angående vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige produktudvalg her på webshoppen. Det gør du enten ved at ringe på tlf. (+45) 29 88 80 70, ved at sende en mail til [email protected], eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden