Strikkeopskrifter

blogimage

Gratis strikkeopskrifter til babyer og børn

Er du en implementeret, trofast strikker eller ny i branchen og måske netop én af dem, der er hoppet med på strikke-bølgen? Uanset hvad bydes du varmt og hjerteligt velkommen ind i Strikkegarns.eu finurlige strikkeunivers. Vores strikkeopskrifter er lavet med henblik på at kreere lækkert, blødt, hjemmestrikket tøj til babyer og børn.

Opskrifterne er lavet på et niveau, hvor alle kan være med og som gerne skulle sikre, at du har et lækkert, færdigt produkt i hænderne, inden din tålmodighed er sluppet op. Det ideelle ved at strikke tøj til babyer og børn er netop, at strikkeprojektet føles overkommeligt grundet de små størrelser. Derudover er det efterfølgende til glæde for både barnet og ikke mindst barnets forældre.

Er du netop på barsel og ventetiden alt for lang? Eller er du i den heldige situation at have udsigt til et kommende barnebarn eller måske en kommende niece eller nevø? Hvad end dine glædelige omstændigheder er; tøv endelig ikke med at give dig i kast med én af vores gratis strikkeopskrifter på tøj til babyer og børn.

Her finder du både opskrifter på bløde cardigans og veste samt yndige kjoler og søde bukser til familiens mindste medlemmer.

Gratis strikkeopskrifter til babyer og børn → nemme at gå til

Seneste indlæg
    Kategorier