Strikkeopskrifter

Gratis strikkeopskrifter til babyer og børn

Er du en implementeret, trofast strikker eller ny i branchen og måske netop én af dem, der er hoppet med på strikke-bølgen? Uanset hvad bydes du varmt og hjerteligt velkommen ind i Strikkegarns.eu finurlige strikkeunivers. Vores strikkeopskrifter er lavet med henblik på at kreere lækkert, blødt, hjemmestrikket tøj til babyer og børn.

Opskrifterne er lavet på et niveau, hvor alle kan være med og som gerne skulle sikre, at du har et lækkert, færdigt produkt i hænderne, inden din tålmodighed er sluppet op. Det ideelle ved at strikke tøj til babyer og børn er netop, at strikkeprojektet føles overkommeligt grundet de små størrelser. Derudover er det efterfølgende til glæde for både barnet og ikke mindst barnets forældre.

Er du netop på barsel og ventetiden alt for lang? Eller er du i den heldige situation at have udsigt til et kommende barnebarn eller måske en kommende niece eller nevø? Hvad end dine glædelige omstændigheder er; tøv endelig ikke med at give dig i kast med én af vores gratis strikkeopskrifter på tøj til babyer og børn.

Her finder du både opskrifter på bløde cardigans og veste samt yndige kjoler og søde bukser til familiens mindste medlemmer.

Når jeg henter min datter i børnehave, kommer hun altid løbende hånd i hånd med sin bedste veninde, Alma. De er begge to 3 år og netop lige kommet i dén alder, hvor man går rigtig meget op i at kalde sig bedste veninder. De er simpelthen uadskillelige og SKAL lave alt sammen.

...  Læs mere
Oprettet i Opskrifter Af Elisabeth Glud Andersen

Mangler du et hyggeligt strikkeprojekt at give dig i kast med? Det kan både være til at hygge med over eftermiddagskaffen, når du skal koble af fra en travl arbejdsdag, eller hvis dine fingre har brug for noget at beskæftige sig med, når du om aftenen sidder bænket i sofaen foran fjernsynet.

...  Læs mere
Oprettet i Opskrifter Af Elisabeth Glud Andersen

Historien bag denne strikkeopskrift er rimelig pudsig. Jeg var for nogle uger siden til eftermiddagskaffe hos min kære mormor, og helt tilfældigt får jeg øje på et interessant, lille magasin i hendes gamle, flettede aviskurv. Magasinet er et strikketillæg fra et gammelt ”Ude og Hjemme”-magasin, så ældet at datoen ikke engang kan ses længere. Min mormor vil skyde på, det er fra 70’erne eller 80’erne.

...  Læs mere
Oprettet i Opskrifter Af Elisabeth Glud Andersen

Jeg fik forleden dag den glædelige nyhed, at min kære barndomsveninde venter sig sit første barn. Jeg hoppede op og ned af glæde og kunne slet ikke forstå det. Vi har været veninder siden børnehaven og tanken om, at hun nu skal til at være mor er fantastisk.

...  Læs mere
Oprettet i Opskrifter Af Elisabeth Glud Andersen

Forleden eftermiddag sad jeg og slappede af med en kop kaffe og et magasin i hænderne. I magasinet fremgik blandt andet en modeserie med mor og datter i matchende outfits. De poserede i både ens jakker, huer og sneakers. Det så alt for kært ud!

...  Læs mere
Oprettet i Opskrifter Af Elisabeth Glud Andersen