Strømpegarn

Lækre strikstrømper og -sokker kræver kvalitetsgarn. Derfor har vi hos Strikkegarn.eu et stort udvalg strømpegarn i forskellige kvaliteter, farver og varianter. Du kan få alt fra tyndt og tykt garn samt mange forskellige farver som ensfarvede, flerfarvede og multifarverede, så du kan finde den garnvariant, der passer til din stil.

Du er altid garanteret at finde gode tilbud på strømpe her hos os, hvor der selvfølgelig ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du kan bl.a. vælge kombinationen af polyamid og uld. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, så du kan gå i gang med at lave dine varmende sokker og strømper.

Altid gode tilbud på strømpegarn i uld og polyamid her

Nu tænker du sikkert, hvad er strømpegarn egentligt, og hvorfor kan du ikke bare bruge andre garnkvaliteter i stedet for? For at besvare det sidstnævnte først, så nej, du kan ikke bare bruge almindeligt garn. Strømpegarn er nemlig en forstærket udgave af almindeligt garn, hvilket gør den perfekt til strømper. Og du finder altid gode tilbud på strømpegarn i uld og polyamid her,

Ved at vælge en kombination af uld og polyamid som dit strømpegarn får du det bedste fra begge verdener. Uld vil føles utrolig blødt og være varmende, mens polyamid er utrolig slidstærkt og kan klare hyppig brug og vask – selvfølgelig efter de korrekte anvisninger. I flere af de ovennævnte garnkvaliteter kommer ulden med superwash-behandling, hvilket er din garanti for, at garnet egner sig til maskinvask uden at miste farve eller formen. 

Køb billigt garn her fra Strikkegarn.eu

Hos Strikkegarn.eu importerer vi vores garn fra forskellige leverandører i Tyrkiet. Det er grunden til at vores garn kan komme til billige priser, men hvor kvaliteten stadig er høj. Dette gælder både for vores strømpegarn, uldgarn samt bomuldsgarn

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål angående vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige produktudvalg her på webshoppen. Det gør du enten ved at ringe på tlf. (+45) 29 88 80 70, ved at sende en mail til [email protected], eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden.