Mikrofibergarn

Ønsker du en garnkvalitet, som er luftig og superblød? Så er det mikrofibergarn, du skal gå med. Hos Strikkegarn.eu finder du et nøje udvalgt sortiment af mikrofibergarn i forskellige farver, der vil være oplagt til bamser, tæpper og morgenkåber.

Mikrofiber er kendt for sin bløde struktur, der kan benyttes til mange spændende strikkeopgaver. Kun din fantasi sætter grænser for den anvendelse. Udforsk vores sortiment nedenfor, og gør dit køb allerede i dag. Vi garanterer dig en hurtig levering, så du kan komme i gang med dit strikkeprojekt.

DIVA DIVA

100% Microfiber-akryl
100gr/350mt
30 masker / 40 pinde
Pind/nål: (2,5 - 3,5) / (1 - 3)

DIVA BATIK DIVA BATIK

100% Microfiber-akryl
100gr/350mt
30 masker / 40 pinde
Pind/nål: (2,5 - 3,5) / (1 - 3)

Køb dit mikrofibergarn her

Du vil elske at røre ved vores mikrofibergarn, som vil være et udsøgt kvalitetsprodukt, som du trygt kan anvende til en lang række projekter. Måske ønsker du at strikke eller hækle en bamse til familiens lille ny, eller du vil gerne forkæle dig selv med et lækkert tæppe.

Her i shoppen finder du mange forskellige varianter af denne skønne mikrofiber, som vil føles luftig og ikke mindst superblød at have i hænderne, at du ikke kan stoppe dig selv fra at blive ved med røre ved det. Du kan finde mikrofibergarn i farver som grøn, lyserød, lilla, hvid og mange andre skønne nuancer.

Udforsk vores univers af garn her

Vi har et stort udvalg af garn her i vores webshop – ja, men kunne vel nærmest kalde for et helt univers. Du finder foruden vores mikrofibergarn også sortimenter med uldgarn, bomuldsgarn samt mange typer kvaliteter, du vil elske at have i hænderne.

Har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment, eller ønsker du vejledning til særlige garnkvaliteter? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her kan vi både være behjælpelige over telefon og mail, hvor vi vil gøre vores for at yde en høj kundeservice og hurtig levering.