Polyester-/polyamidgarn

Leder du efter garn, som er slidstærkt, men samtidig lækkert og praktisk? Så er polyester- og polyamidgarn det rette valg til dit næste projekt. Her hos strikkegarn.eu har vi et stort udvalg af polyester- og polyamidgarn, som du kan bruge til hverdagsprojekter, da garnet er utrolig slidstærkt og let at holde.

Her på siden finder du et udvalg af polyester- og polyamidgarn i forskellige udformninger og farver. Se vores udvalg nedenfor, og bestil allerede i dag, så du kan komme i gang med de næste par strømper.

Det praktiske valg: Polyester- og polyamidgarn

Her finder du et udvalg af garn i polyester og polyamid, som hver har sine egenskaber, men fælles for dem begge er, at materialet er slidstærkt og nemt at holde. Det er det perfekte materiale til for eksempel strømper, huer og tæpper.

Vælger du en af vores udgaver af polyestergarn, får du et garn, som er velegnet til forskellige hverdagsprojekter. Garnets egenskaber gør det til det praktiske valg, da det er nemt at pleje og utrolig åndbart, hvilket er praktisk, når du skal strikke babytøj til det nyeste familiemedlem. Derudover er det en godt valg, hvis du har sensitiv hud, da polyestergarnets fibre ikke irriterer huden.

Udvalget byder også på forskellige udgaver af polyamidgarn, som har mange af de samme egenskaber som polyestergarn. Derudover kan garnet tåle maskinvask, da det er et slidstærkt produkt, der ikke er sart. Garnet er utrolig elastisk og krymper desuden ikke i vask.

Bestil garn til dit næste projekt hos os 

Hvis du skal i gang med at lave et nyt hjemmestrikket tæppe, kan du hos strikkegarn.eu finde lige præcis den farve eller form, du ønsker. Polyester- og polyamidgarn kan med fordel blandes med andre typer af garn som uld og bomuld for at give ekstra holdbarhed og varme.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af polyester- og polyamidgarn eller nogen af vores andre produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon (+45) 29 88 80 70, ved at sende en mail til [email protected] – eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.